مضرات مصرف گوشت های سوسیس و کالباس

براساس تحقیقات مصرف گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس خطر دچار شدن به مریضی های قلبی- عروقی، تصلب شرایین، افزایش چربیای خون، دیابت و پرفشاری خون رو زیاد می کنه، در حالی که مصرف گوشت قرمز به این اندازه خطرناک و مضر نیس.

مضرات مصرف گوشتای سوسیس و کالباس

یافته های تحقیقات انجام شده در دانشگاه هاروارد نشون می دهد مصرف روزانه فقط ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده مانند سوسیس می تونه خطر دچار شدن به دیابت رو به اندازه قابل توجه ای زیاد کنه، این در حالیه که حتی با خوردن دو برابر این مقدار گوشت قرمز این خطر سلامت افراد رو تهدید نمی کنه. گوشتای فرآوری شده شامل مقادیر بالایی نمک، روغن و ترکیبات نگهدارنده هستن که سلامت آدم رو به طور جدی در خطر قرار میدن.

واسه انجام این مطالعه، یه تیم تحقیقاتی در دانشگاه هاروارد ۲۰ مطالعه رو که روی بیشتر از یه میلیون نفر در ۱۰ کشور جهان انجام شده بود، مرور کردن. یافته های نشون دهنده این بود که مصرف روزانه ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده که برابر یه عدد سوسیس متوسطه، خطر دچار شدن به بیماریای قلبی- عروقی رو به اندازه ۴۲ درصد و دچار شدن به دیابت رو تا ۱۹ درصد زیاد می کنه.

بازنشر سیمرغ

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *